PDA

View Full Version : AquaCube



Bill OTMS
04-25-2004, 03:59 PM
As many of you know, my spindrifter is on the fritz so I don't want to mess with diving for dollars so I got a 12E AquaCube. It has twelve (12) 6" air stones under a large manifold to truly aerate the pond. I'll post pictures later. Anybody else use this system?

BOTMS

stephen
04-25-2004, 05:12 PM
is that u billy?

Bill OTMS
04-25-2004, 06:42 PM
Yep, back with bravado!!!!!!!!!!!!!!!!

Sarge
04-25-2004, 07:49 PM
Never saw that before, however, I am still learning.

Bill OTMS
04-26-2004, 09:12 AM
SSM - I put the pictures over on Loch Liam

Bill OTMS
04-27-2004, 11:22 AM
Here a link to their site with information:

http://www.advancedaquaculture.com/aquaculture/product_descriptions.htm

stephen
04-28-2004, 08:25 PM
HMMMMMM! Sarge - should we delete that link?? I think not!

k

Blammo
04-30-2004, 03:41 PM
THATS IT !!!!
I'm telling REC______tum.
:cool:

Bill OTMS
04-30-2004, 06:58 PM
Now be careful not to aquire a cranial-rectal displacement. :D

luke frisbee
05-09-2004, 12:30 AM
what the hell is going on? This is the esecond post I thought I posted and it didn't get posted? I'm getting old.

The aquacube has been out for awhile and has not become an accepted peice of quality equipment. They do Advertise great numbers, I 've seen the ads in older koi mags.
Id pass on it

Bill OTMS
05-09-2004, 06:58 AM
Well, luke, it's doing ok for me. My OPR levels are beginnng to average in the high 200s. I'll keep everyone posted.

:cool:

Bill OTMS
06-10-2004, 02:23 PM
I've been meaning to post these pictures. For me, this is helping keep my DO numbers up.

BB